patchpatch
Tange & Partners udnævnt som en af årets Gazeller 2011
Stress og psykisk arbejdsmiljø
Lederudvikling
Indstillet til mastercase på Managementdagen 2011, og nomineret til Konsulentprisen 2009 og 2010
"Jeg har fået rigtig meget med mig hjem - mange redskaber."
Tina Mundeling, Leder

Værdibaseret LEAN er organisationsudvikling, der indebærer en transformation af hele organisationen.

 

Vi gør dine intentioner til virkelighed

Har du også indimellem en fornemmelse af, at din organisation ikke kører i højeste gear, og ikke er så produktiv, effektiv og på forkant, som du kunne ønske? Så er du langt fra den eneste.

Danske private- og offentlige organisationer har i de seneste år tabt terræn på afgørende parametre som produktivitet, innovation og trivsel, i forhold til vores omverden og konkurrenter.

Det er vores erfaring, at blandt andet tab på bundlinjen, forøget sygefravær og lav motivation kan forbedres markant gennem en fokuseret professionel indsats og et tæt samarbejde mellem kunde og konsulent.

Sådan når vi målet

Hos Tange & Partners tager vi altid udgangspunkt i organisationens faktiske situation og konkrete behov og vi tror på, at de store resultater i en organisation opnås gennem medarbejderne. Det første skridt tages, hvor det giver den største forbedring i forhold til indsatsen.

Med en Tange & Partners konsulent på sidelinien har organisationens ansvarlige ledere en sparringspartner, træner og rådgiver, som bistår fleksibelt og anerkendende med gennemførelsen af en dynamisk forandringsproces.

At sætte sig i medarbejdernes sted er en væsentlig del af Tange & Partners arbejdsmetodik. Derfor er der efterhånden meget, vi er blevet gode til, fx at lave vinduer, samle ventiler, skifte bleer, grave grøfter m.v. som er færdigheder har vi fået i samarbejde med medarbejdere i de organisationer, vi har arbejdet for.

Læs mere om, hvorfor vi sammen kan gøre en markant forskel.

Du er også meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde.

Med venlig hilsen
Adm. dir. Thomas Tange Rasmussen

Certified Management Consultants / CMC

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Vi udvikler, udbyder og gennemfører kurser og uddannelser, der understøtter udviklingen af organisationen, dens ledere og medarbejdere.
Kursusformen er levende og afvekslende. Den sætter rammen for et klima, der er præget af kreativitet og godt humør, og giver den bedste forudsætning for at lære. Læs mere


EKSEMPLER
–  samarbejde med kunder

I 2011 indstillede vi sammen med Ældreområdet i Vejen kommune vores samarbejde som mastercase til Managementdagen, tidligere Konsulentprisen. Implementeringen af Værdibaseret Lean gav en transformation, der fjernede et massivt merforbrug og højt stressniveau.

I 2010 var vi nominerede for implementeringen af Værdibaseret Lean og Følelsmæssig Intelligent Ledelse (EQ) i Vej og Park Centret i Ballerup. Resultatet var større effektivitet, arbejdsglæde, dialog og videndeling.

Også i 2009 var vi nominerede for vores Værdibaserede Lean. I Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmepleje blev effektiviteten, medarbejderstyringen og trivslen højnet mærkbart.